Vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt

Rilland – Woensdagmorgen vroeg werd door een voorbijganger een partij jerrycans op de Vierlingweg gevonden.

Rond 1.00 uur kreeg de politiemeldkamer van een medewerker van een beveiligingsbedrijf een melding dat deze zojuist een dumpplaats van vermoedelijk een XTC-laboratorium had gevonden. Agenten gingen polshoogte nemen en troffen ruim dertig vaten aan.

Opruimen

De gewaarschuwde brandweer onderzocht de partij. Hierbij bleek dat enkele vaten lekten. Wegbeheerder Waterschap Scheldestromen heeft daarna een bergingsbedrijf laten komen op de jerrycans op te laten ruimen.
Weet u meer over deze drugsafval?

Weet u meer over dit incident of hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.